Nu we genoodzaakt zijn om met z’n allen in een 1,5 meter samenleving te gaan leven en daarbij gezamenlijk het Coronavirus de kop in willen drukken, zijn aanpassingen noodzakelijk. Aanpassingen die ervoor zorgen dat het dagelijkse leven zo normaal mogelijk verloopt maar wel op een veilige manier zonder dat er nog meer besmettingen plaatsvinden. Langzaam aan gaan de thuiswerkers weer naar hun kantoren en de kinderen naar school. Helaas wordt nog steeds wel gewaarschuwd voor het gebruik van het openbaar vervoer. Mondkapjes zijn verplicht en het wordt aangeraden om alleen als het echt niet anders kan de trein, tram of bus te pakken. Maar wat nu als het te ver fietsen is naar uw werk, school of afspraak? De Corona proof taxi service Delft, Pijnacker-Nootdorp en Leidschenveen-Ypenburg van Rayontaxi is de oplossing!

Taxi Coronaproof

Reis veilig en kies voor een Corona proof taxi

Rayontaxi is zich zeer bewust van de risico’s van het Corona virus. Maar willen tegelijkertijd de mensen de vrijheid bieden om veilig en zonder risico op besmetting te reizen. Daarom is de taxi uitgerust met een veiligheidsscherm. Dit Scherm is geplaatst tussen de voorstoelen en achter stoelen in de taxi. Op deze manier is het mogelijk om een praatje te maken maar is er geen letterlijk contact tussen de passagiers en de chauffeur.

Coronaproof Taxi

De Corona proof taxi inzetten voor een rit naar uw werk, de school of het ziekenhuis

Sommige afspraken dienen gewoon door te gaan, zeker nu de samenleving weer langzaam op gang aan het komen is. Heeft u een belangrijke afspraak in het Reinier de Graaf gasthuis, MCH Westeinde of wilt u familie bezoeken ergens in het land omdat u oma of opa bent geworden, een begrafenis wilt bezoeken of een zakelijke meeting die niet via video bellen mogelijk is? En u geen gebruik wil maken van het openbaar vervoer? Bel Rayontaxi in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Leidschenveen-Ypenburg! Bel taxi 015-263 7777.

Eindelijk weer een restaurant bezoeken met de Corona proof taxi van Rayontaxi!

Heeft u een tafel gereserveerd bij uw favoriete restaurant of café in Pijnacker, Delft, Nootdorp, Leidschenveen of Ypenburg? Boek tijdig uw taxi om teleurstelling te voorkomen.
Reserveren is mogelijk via ons contactformulier, e-mailadres of ons taxi nummer.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.