Taxi Pijnacker-Schiphol €85,00*

Woont u in Pijnacker of in een nabijgelegen regio zoals het aangrenzende Delfgauw en heeft u binnenkort een afspraak in het ziekenhuis?

Wilt u liever niet zelf rijden omdat u misschien wat gespannen bent? Of omdat u na een behandeling niet zelf terug mag rijden? Bestel dan een taxi bij Rayontaxi Pijnacker. Deze zet u voor de deur af of indien gewenst zelfs in de wachtkamer. Onze taxichauffeur wacht op u tot de afspraak afgelopen is of komt u na uw afspraak weer ophalen. Rayontaxi rijdt altijd met scherpe tarieven, u hoeft dus niet bang te zijn dat u teveel betaald voor een taxirit. Uiteraard verzorgen wij ritten naar iedere gewenste bestemming. Zoals de naam al doet vermoeden, is Rayontaxi bekend in de regio Pijnacker en weten de chauffeurs feilloos uw bestemming te vinden.

Rayontaxi Pijnacker staat voor u klaar

Rayontaxi Pijnacker haalt u probleemloos op bij uw woning in Pijnacker en brengt u overal naartoe. Dit geldt natuurlijk ook voor alle (nieuwbouw) wijken zoals Tolhek, Keizershof en Ackerswoude. Ook als u werkzaam bent in Pijnacker, bijvoorbeeld op bedrijventerrein De Boezem, kunt u eenvoudig en snel een taxirit inplannen bij Taxi Pijnacker. Worden uw ouders verzorgd in Woonzorgcentrum Het Hofland of Zorghotel De Keijzer? Doe gerust een beroep op de taxiservice van Rayontaxi. Hebt u zin in een avondje uit in de grote stad? Of wilt u naar Randstadrail Pijnacker of Randstadrail Pijnacker-Zuid worden gebracht? Rayontaxi Pijnacker staat altijd voor u klaar en dit 24 uur per dag.

RayonTaxi Pijnacker

De services van Rayontaxi Pijnacker

Of het nu gaat om vervoer naar een plaats in de regio of dat u het vliegtuig moet halen op Schiphol, Taxi Pijnacker brengt u overal naartoe. Dit doen wij altijd tegen een scherpe prijs. Wilt u als ondernemer vaker gebruikmaken van onze taxiservice? U kunt dan vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Kortom, zowel voor een ontspannen avondje uit als voor luxe zakelijk taxivervoer, schakelt u Rayontaxi Pijnacker probleemloos en eenvoudig in.

Wij zijn in alle wijken van Pijnacker beschikbaar:

  • Pijnacker-Centrum – Dorp
  • Pijnacker Noord
  • Koningshof
  • Klapwijk
  • Tolhek
  • Keijzershof
  • Oude Leede – Zuidpolder
  • De Boezem
  • Ackerswoude

Vriendelijke en representatieve chauffeurs

Rayontaxi werkt enkel en alleen met goed opgeleide representatieve chauffeurs. Of u nou op zoek bent naar een luxe taxi, een taxi met veel ruimte of alleen een chauffeur die in uw eigen auto rijdt, Rayontaxi voldoet aan uw wensen. Wij verzekeren u een veilige en aangename taxirit. Wilt u een zakelijke rit in de omgeving Pijnacker regelen, maar wilt u liever dat onze chauffeur in uw auto rijdt? Ook dat is mogelijk bij Rayontaxi. Neem gerust even contact op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Heeft u per direct een taxi nodig of wilt u alvast een taxi reserveren voor over een week? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-2637777 en via e-mail adres:

RayonTaxi Pijnacker

Rayontaxi ook voor lange taxiritten een geschikte partner

Ondanks Rayontaxi altijd al scherpe prijzen hanteert kunt u tijdens het boeken van een lange taxirit extra korting verwachten. Vraag vooraf een offerte aan of bel voor meer informatie en kosten voor een bepaalde taxirit. Rayontaxi is de concurrerende taxi in regio Delft, en uw partner bij allerlei soorten taxiritten. In de Rayontaxi kunt u overigens uw rit eenvoudig contant, met pin of credit card betalen. Bel naar 015-2637777, geef bij uw taxi reservering duidelijk aan wat uw wensen zijn, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. De mogelijkheden bij Rayontaxi zijn namelijk bijna oneindig en mocht u speciale wensen hebben dan staan wij altijd open om met u mee te denken hierover.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.