Taxi Delfgauw-Schiphol €85,00*

Voor comfortabel taxivervoer vanuit of naar Delfgauw bent u bij Rayontaxi aan het juiste adres. Gaat u een avondje uit met vrienden naar bijvoorbeeld Café Dumidi of een andere kroeg of uitgaansgelegenheid in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Wil niemand de BOB zijn? Reserveer dan een taxi en laat u veilig thuisbrengen.

RayonTaxi Delfgauw

Rayontaxi voor comfortabel taxivervoer in Delfgauw

Delfgauw ligt in Zuid-Holland en valt onder de gemeente Pijnacker-Nootdorp en staat natuurlijk vooral bekend om het natuurgebied Delftse Hout. Voor comfortabel taxivervoer vanuit Delfgauw naar een door u gekozen bestemming, kunt u uitstekend terecht bij Rayontaxi. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen een beroep doen op onze taxiservice en dienstverlening. Wij verzorgen taxivervoer van A naar B in regio Delft. U kunt ons direct bellen voor het boeken van een taxirit op 015-2637777.

Waar brengt Taxi Delfgauw u naartoe?

De chauffeur van Rayontaxi Delfgauw kent uitstekend de weg in de regio Delft maar ook daarbuiten. Hij weet precies waar de knelpunten in de stad liggen en waar het verkeer op sommige tijden vastloopt. Of u nu voor een zakelijke afspraak gebracht dient te worden naar bijvoorbeeld bedrijventerrein Ruyven of naar Zuideindseweg, Oude Leede weg of de Overgauwseweg, u hoeft onze taxichauffeur niet uit te leggen waar dat is. Hij zorgt voor een ontspannen rit en dat u op tijd op uw afspraak verschijnt.

Rayontaxi voor zowel zakelijke als privé ritten in Delfgauw

Of u nu in woonwijk Emerald woont, dicht bij de A13 of langs de provinciale weg N70, Rayontaxi doet er alles aan om u op uw bestemming te brengen. Het maakt niet uit of u een zakelijke afspraak heeft of dat u gaat shoppen met uw beste vriendin. Niet alleen scherpe prijzen, maar ook een uitstekende service staan bij Rayontaxi Delfgauw centraal. U kunt te allen tijde rekenen op kwalitatief taxivervoer. Rayontaxi is een betrouwbaar bedrijf en denkt bovendien graag met u mee.

Vanuit Delfgauw naar de luchthaven in Amsterdam of Rotterdam

Gaat u binnenkort naar Schiphol Airport voor een welverdiende vakantie of een belangrijke zakenreis? Wilt u uw auto niet op de luchthaven parkeren? Vraag rayontaxi u dan vanuit Delfgauw naar het vliegveld te brengen. Rayontaxi rijdt ook naar andere vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. U wordt zo dicht mogelijk bij de vertrekhal afgezet en indien gewenst zo dicht mogelijk bij de aankomsthal weer opgehaald. Geef bij de boeking van uw luchthaventaxi uw vluchtnummer door zodat de chauffeur rekening kan houden met eventuele vertragingen van uw reis. Zo bent u nooit te vroeg of te laat op het vliegveld en hoeft u ook niet lang te wachten tot de taxichauffeur u weer komt ophalen bij aankomst.

U kunt u taxi in alle wijken van Delfgauw bestellen:

  • Oud Delfgauw
  • Emerald
  • Ruyven

Verder rijdt onze Rayontaxi vanuit de gehele regio Delft taxiritten door het hele land en zelfs naar het buitenland.

Rayontaxi, uw partner in allerlei soorten personenvervoer

In de taxi kan u eenvoudig contant, met pin of credit card betalen. Of u nu op zoek bent naar een luxe taxi, een taxi met veel ruimte of alleen een chauffeur, Rayontaxi voldoet aan uw wensen. Geeft u bij reservering duidelijk aan wat uw wensen zijn dan is bijna alles mogelijk. De mogelijkheden bij Rayontaxi zijn namelijk bijna oneindig en mocht u speciale wensen hebben dan staan wij altijd open om met u mee te denken hierover. Ondanks Rayontaxi altijd al scherpe prijzen hanteert kunt u tijdens het boeken van een lange taxirit extra korting verwachten. Vraag vooraf een offerte aan of bel voor meer informatie en kosten voor een bepaalde taxirit. Rayontaxi is de concurrerende taxi in regio Delft, en uw partner bij allerlei soorten taxiritten.

RayonTaxi Delfgauw

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.