Modern taxivervoer met ouderwetse service

Als u op zoek bent naar een betrouwbare taxi, dan belt u naar Rayontaxi! Let wel op, wij rijden door heel Nederland en zelfs naar het buitenland maar niet vanuit en naar alle plaatsen in Nederland. De naam zegt het eigenlijk al, Rayontaxi rijdt vanuit of naar een bepaald gebied in Nederland. Rayon betekend namelijk gebied en in ons geval is dit gebied vrij groot waardoor wij veel van onze klanten kunnen helpen bij het vinden van betrouwbaar en veilig taxivervoer. U kunt Rayontaxi bellen als u vervoert wilt worden vanuit of naar Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Den Hoorn en het stadsdeel Den Haag-Ypenburg- Leidschenveen.

Taxi voor Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Den Hoorn en Ypenburg-Leidschenveen

Dagelijks zijn wij beschikbaar voor taxivervoer vanuit of naar één van de bovengenoemde plaatsen. Wilt u een taxi reserveren? Belt u dan naar telefoonnummer 015-263 7777 of vul ons contactformulier in op onze website. Een e-mail sturen naar om een reservering te plaatsen kan ook. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bellen als u stel op sprong een taxi nodig heeft maar ook als u weet dat u over enkele dagen gebruik wilt maken van onze taxidiensten. Bij Rayontaxi kunt u ook met uw pin, creditcard en telefoon betalen, maar uiteraard ook nog steeds met contant geld.

Diverse diensten van Rayontaxi

Omdat wij geregeld worden gevraagd om ritten vanuit en naar vliegvelden te doen, zowel zakelijk als privé, hebben wij een speciale airport taxi in het leven geroepen. Deze airport taxi heeft voldoende ruimte voor al uw bagage. De taxichauffeur die de airport taxi bestuurt, kent de weg op de vliegvelden goed en kan u daardoor zo dicht mogelijk bij de juiste ingang of uitgang afzetten of ophalen. Hij houdt daarnaast uw vlucht in de gaten zodat hij kan anticiperen op vertragingen. Naast de airport taxi heeft Rayontaxi ook nog een:

Al deze taxidiensten hebben speciale kenmerken waarmee wij uw behoeften voor, tijdens en na een taxirit zo veel mogelijk tegemoet komen.

Scherpe taxitarieven vanuit de regio naar steden in Nederland

Voor de meeste bestemmingen buiten de regio, rekenen wij niet de prijs die de taximeter aangeeft, maar hanteren wij scherpe prijzen, zodat u altijd voordeliger uit bent als u gebruik maakt van Rayontaxi, zeker als u 24 uur voor aanvang van de taxirit reserveert. Op deze pagina ziet u de gebieden waar wij onze taxidiensten uitvoeren. Klik op één van deze gebieden om de scherpe tarieven te bekijken die wij aanbieden voor taxiritten naar verder gelegen bestemmingen.

Maar ook voor korte ritten staat Rayontaxi voor u klaar met een scherpe prijs. Aangezien wij met een taxi altijd in de regio zijn kunnen we u snel van dienst zijn. Rayontaxi is dagelijks beschikbaar voor vele bestemmingen. Onze zorgtaxi rijdt bijvoorbeeld ritten naar het Reinier de graaf gasthuis in Delft of de Antoniushove (MCH Haaglanden), maar ook naar Leyenburg ziekenhuis (Haga), Erasmus MC Rotterdam en Gezondheidscentrum de Reef in Ypenburg.

Onze hotel taxi staat voor u klaar om u te halen of te brengen bij hotel Den Haag-Nootdorp (vd Valk), Shang Hai hotel Delft, en het Westcord hotel Delft. De restaurant taxi of ook wel horeca taxi genoemd rijdt onze klanten een gezellige avond te gemoed door ze te brengen naar Café Oude Jan in Delft, café m’n Broer in Nootdorp of Partycentrum de Brasserij en Restaurant 1837 in Nootdorp.

Natuurlijk zijn dit maar enkele voorbeelden van ritten die onze taxichauffeurs rijden met de Rayontaxi.
Wilt u een taxi reserveren bel dan simpel en snel naar 015-263 7777.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.