Goedkoop met
de taxi naar Schiphol
v.a. €79,50!

Uw vakantie begint natuurlijk bij de voordeur. Wilt u op comfortabele wijze naar de vertrekhal worden gebracht en zoekt u een taxi in de regio Delft en dan specifiek voor vervoer naar Schiphol? Rayontaxi Schiphol brengt u graag naar de luchthaven toe. Dat geldt ook als u naar Rotterdam The Hague Airport toe moet of als u voor zaken naar het buitenland moet. Tijdens uw taxirit kunt u gemakkelijk uw zakelijke afspraak voorbereiden. Bel ons op het telefoonnummer 015-2637777 om uw taxirit in te plannen. 

Taxivervoer naar Schiphol

Rayontaxi brengt u zowel naar Schiphol Airport als Rotterdam The Hague Airport. Voor een taxirit met onze taxichauffeur naar Schiphol wordt altijd een vast tarief in rekening gebracht. Als u op zoek bent naar een taxibedrijf, zoekt u dan niet verder, want een beroep doen op de service van Rayontaxi levert u altijd voordelen op. Zo betaalt u altijd een scherp tarief en bovendien kunt u pinnen in de taxi of kiezen voor creditcard betaling.

Luxe taxiservice naar Schiphol

U zoekt een taxi in regio Delft voor personenvervoer naar Schiphol of u wilt een business taxi inplannen voor uw reis naar de luchthaven? Voor de beste taxi in de regio neemt u contact met Rayontaxi. Bij terugkomst op het vliegveld van Amsterdam of Rotterdam staat onze taxichauffeur uiteraard weer op u te wachten. Rayontaxi is met haar scherpe taxitarieven de concurrerende taxi in de regio, maar dan beter. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte bij ons op.