Chauffeur verhuur service

Rayontaxi is een taxibedrijf dat chauffeursdiensten verzorgt van en naar locaties in heel Nederland, België en Luxemburg. Vanuit regio Delft en Haaglanden.

Rayontaxi is een taxibedrijf dat naast taxi vervoer naar horecagelegenheden, ziekenhuizen en scholen, luchthaven vervoer en zakelijk vervoer ook chauffeursdiensten verzorgt. Het rayon van ons chauffeur vervoer ligt in de regio’s Delft, Haaglanden, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk en het stadsdeel Den Haag Ypenburg-Leidschenveen. Vanuit hier rijden we door heel Nederland, België en Luxemburg chauffeursdiensten.

Een privé chauffeur voor iedere gelegenheid

Voor elke gelegenheid bieden wij u een vervoersdienst op maat met chauffeur. Daarbij heeft u de keus om onze chauffeur in uw eigen auto of in uw bedrijfswagen te laten rijden of dat u gebruik maakt van één van de auto’s van Rayontaxi. Zowel onze zakelijke klanten als onze particuliere klanten kunnen gebruik maken van de chauffeur verhuur diensten. Door het inzetten van een privé chauffeur heeft u tijdens de rit tijd om uw volgende afspraak voor te bereiden. Voor particulieren kan een chauffeur de perfecte oplossing zijn wanneer u ‘s avonds een afspraak heeft en graag een borrel drinkt. U wordt in uw eigen auto veilig naar huis gebracht. Dit is voordeliger dan het huren van een taxi en u hoeft de volgende ochtend geen moeite te doen om weer bij uw auto te komen.

VIP chauffeur huren

De privé chauffeurs van Rayontaxi beschikken over kennis van het gehele wegennet in de Benelux. Hierdoor komt u altijd ontspannen en ruim op tijd aan bij uw afspraak. Onze chauffeurs zijn inzetbaar voor enkele en retourritten en blijven indien gewenst standby als u in gesprek bent. Wellicht kan uw chauffeur tussentijds even een boodschap voor u doen, een document afgeven of één van uw partners naar huis brengen? Uw Rayontaxi chauffeur bezit het certificaat basis chauffeur. Indien gewenst kunt u ook een VIP Chauffeur/Gediplomeerd Persoonsbeveiliger inhuren bij Rayontaxi.

Tarief chauffeur verhuur

Chauffeur verhuur is al mogelijk vanaf een minimale huurperiode van drie uur. Tarieven voor het huren van een chauffeur bij Rayontaxi zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Factoren die de prijs bepalen zijn onder andere de locatie en de verhuurtijd, het "soort" chauffeur, het rijden in eigen vervoer of in een rayonauto en de duur van het rijden met privé chauffeur.

De belangrijke voordelen van het gebruik maken van chauffeur verhuur op een rijtje:

  • U kunt uw kostbare tijd efficiënt inzetten wanneer u gebruik maakt van een privé chauffeur. U kunt ongestoord werken tijdens de rit en uw volgende afspraak goed voorbereiden.
  • Het inhuren van een chauffeur is in veel gevallen voordelig, zeker als u kiest om uzelf in uw eigen auto te laten vervoeren. Daarbij werkt het gebruik maken van de chauffeur verhuur diensten tijdbesparend en is het comfortabel.
  • Ook als de gelegenheid zich voordoet om een extra drankje te drinken komt u veilig en voordelig thuis met uw eigen auto. U hoeft de volgende ochtend uw auto niet op te halen.
  • De Rayon chauffeurs beschikken over kennis van het gehele wegennet, hierdoor komt u ontspannen en altijd op tijd aan bij uw afspraak.
  • Onze privé chauffeurs zijn getraind representatief en gecertificeerde chauffeurs met veel ervaring in het rijden in nieuwe auto’s.
  • De chauffeur verhuur diensten zijn inzetbaar voor enkele en retourritten. De chauffeur kan indien u wenst stand-by blijven of tussendoor een boodschap voor u doen.

Meer weten over het inzetten van chauffeursverhuur diensten?

Wilt u meer weten over het inzetten van een privé chauffeur van Rayontaxi voor uw afspraken of zakelijke ritten? Bel ons dan geheel vrijblijvend via 015 – 263 7777. Ook kunt u meer informatie over de prijzen aanvragen via een e-mail naar: . Geef in uw e-mail zo duidelijk mogelijk uw wensen en eisen aan zodat wij een passende offerte kunnen maken met een voordelig tarief.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.