Modern taxivervoer met ouderwetse service

Bent u een avondje uit geweest, heeft u lekker zitten borrelen op het terras of bent u bij vrienden blijven hangen en zijn er de nodige alcoholische versnaperingen genuttigd? Dan is het niet meer verstandig om de auto terug naar huis te nemen. Het openbaar vervoer wordt in deze tijd ook afgeraden als het al rijdt. Wat wel handig en verstandig is, is het bestellen van een taxi. Rayontaxi staat bekend als de horeca taxi van Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen of Ypenburg. De hele dag en nacht door is de centrale bereikbaar en kunt u eenvoudig bellen om een taxi te reserveren. We hebben de nodige capaciteit dus u hoeft nooit lang te wachten tot de taxi u komt ophalen.

Zakelijke taxi Leidschenveen, Ypenburg, Pijnacker of Nootdorp nodig voor business?

Ook als u niet gedronken heeft is het soms onhandig om zelf te rijden. Denk bijvoorbeeld aan momenten dat parkeren in de omgeving van uw afspraak lastig is. Misschien moet u het nodige nog voorbereiden voor u aankomt op het congres of de vergadering. In de Rayon taxi heeft u ruim de tijd en de gelegenheid om u voor te bereiden op uw afspraak. Onze representatieve chauffeur brengt u in een luxe wagen overal naar toe. Onze zakelijke taxi rijdt voornamelijk in de omgeving Pijnacker, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp, maar kan vanuit deze plaatsen of de omgeving hiervan vertrekken naar waar u maar heen wilt. Ook buitenland ritten zijn te boeken bij Rayontaxi.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.