Modern taxivervoer met ouderwetse service

Ibiza is het Spaanse eiland dat bij de Balearen hoort. Het eiland is ongeveer 500 vierkante kilometer groot en dat is niet veel. Wanneer je op vakantie gaat naar Ibiza is het fijn als je jezelf goed kan verplaatsen op het eiland. De taxi’s zijn over het algemeen erg duur en het openbaar vervoer wil je liever ook vermijden. Dan is de perfecte oplossing een auto huren! Maar waarom zou je dit doen?

Goedkoper

Over het algemeen is een auto huren op Ibiza goedkoper dan de andere alternatieven. Zoals hierboven al werd vermeld zijn taxi’s best wel prijzig in vergelijking tot Nederland. Daarnaast is het openbaar vervoer ook wat anders als in Nederland en zo kan het zijn dat je weleens wat langer moet wachten. Vaak kan je al een auto huren terwijl je in Nederland bent en omdat je toch niet zoveel kilometers aflegt hoef je ook niet veel te tanken.

Onafhankelijk

Het grootste voordeel van een auto huren op Ibiza is misschien nog wel de onafhankelijkheid. Aangezien je zelf kan bepalen wanneer je ergens naar toe wilt gaan heb je niemand waarvoor je hoeft te wachten of van afhankelijk bent. Daarnaast kan je nu ook erg makkelijk naar de wat andere plekken binnen Ibiza zoals naar de rustige baaitjes in het Noorden van het eiland. Het is wel handig om te weten dat je vaak minimaal 21 jaar moet zijn om een auto te kunnen huren op Ibiza. Soms is het zelfs zo dat je 23 jaar moet zijn dit komt omdat beginnend bestuurders een groter risico vormen dan ervaren bestuurders.

Gebruiksvriendelijk

Daarnaast is het huren van een auto op Ibiza ook nog erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je namelijk al in Nederland bent kan je een auto huren voor op Ibiza. Dit kan gewoon eenvoudig via internet en dan weet je ook al gelijk wat voor type auto je krijgt en wat je er aan kwijt zult zijn. Vaak kan je deze auto dan vlakbij het vliegveld ophalen waardoor je je al snel kan verplaatsen op vakantie. Daarnaast kan je hem vaak ook weer op het vliegveld inleveren waardoor je helemaal ontzorgt wordt.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.