Modern taxivervoer met ouderwetse service

Nootdorp ligt dichtbij Rotterdam, Delft en Den Haag. Heeft u een taxi nodig vanuit of naar Nootdorp dan kunt u het beste de taxicentrale van rayontaxi bellen. Rayon taxi Nootdorp is 24 uur per dag bereikbaar en kan u snel en veilig naar elke gewenste bestemming brengen. Of u nu vanuit uw Van Der Valk hotel in Den Haag-Nootdorp naar het vliegveld Schiphol wilt reizen of vanuit een woonzorgcentrum in Nootdorp of omgeving met onze zorgtaxi naar een doktersafspraak gebracht dient te worden, Rayon taxi staat voor u klaar. Rayon taxi rijdt ook taxiritten naar en vanuit uitgaansgelegenheden in Nootdorp en omgeving.

De diensten van Rayontaxi Nootdorp

Rayontaxi Nootdorp is de concurrerende taxi in uw woonplaats en brengt u graag overal naar toe. U kunt ons direct bellen voor een afspraak op 015-2637777. Weet u al eerder dat u een taxi nodig heeft, dan is het verstandig om deze alvast te reserveren bij Rayontaxi Nootdorp. Als u namelijk 24 uur voor aanvang van de taxirit een taxi boekt, krijgt u extra korting op uw rit.

Taxi vanaf het Oktoberfeest in Nootdorp

Gaat u een gezellige avond tegemoet op het Oktoberfeest in Nootdorp? Regel dan alvast een Rayontaxi zodat u zeker weet dat u snel en veilig thuis komt na het nuttigen van een aantal pullen bier. Onze taxi zal voor u klaar staan aan de oudeweg 75 in Nootdorp op het afgesproken tijdstip, u hoeft dus niet naar een taxiplaats te lopen en te wachten tot er een taxi vrij is.

Taxi vanaf de 70’s, 80’s & 90’s Disco Parties 

Maandelijks kunt u genieten van een gezellige disco party in het Wittepaard op de Gildeweg in Nootdorp. Heeft u een taxi nodig om veilig thuis te komen na zo’n gezellige dansavond? Laat de Rayontaxi voor u klaar staan zodat u moe maar voldaan heerlijk veilig in een luxe taxi naar huis gebracht wordt.

Taxi vanaf Dobbe Lente festival of kermis bij de Dobbeplas

Ook het Dobbe lente festival op de Oudeweg 102 in Nootdorp is een evenement waarbij het verstandig is om vooraf een taxi te reserveren. Vraag Rayon taxi om je vanaf de Dobbeplas naar huis te brengen zodat je verzekerd bent van een veilige en snelle rit. Ook de jaarlijkse kermis van Nootdorp in de maand augustus wordt gehouden aan de Dobbeplas. Wilt u vanaf de kermis terug naar huis gebracht worden door een taxi? Neem dan gerust contact op met de taxicentrale van Rayontaxi.

Taxiservice in alle wijken van Nootdorp

Onze taxiservice bieden wij aan in alle wijken van Nootdorp:

  • Nootdorp-Centrum – West
  • Vrouwtjeslant
  • Nieuweveen
  • Achter het Raadhuis
  • ’s Gravenhout
  • De Venen
  • Craeyenburch
  • Buitengebied Nootdorp
  • Oostambacht 
  • Heronpark
Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.