Modern taxivervoer met ouderwetse service

Bent u op zoek naar een taxi in regio Delft? Dan bent u bij RayonTaxi aan het juiste adres. Dagelijks bieden wij taxivervoer aan vanuit de plaatsen Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Den Hoorn en stadsdeel Leidschenveen of stadsdeel Ypenburg in Den Haag. In het weekend rijdt RayonTaxi ook taxiritten naar de stad Delft.

Lees meer...

Wanneer u snel ergens naartoe wilt en u heeft geen eigen vervoer dan is een taxi het beste alternatief. U wordt voor de deur opgehaald en rechtstreeks naar uw opgegeven eindbestemming gebracht. U hoeft niet te wachten op bus of trein, geen onverwachte vertragingen en geen overvolle bus of treincoupé. U reist relaxt in één van de luxe taxi’s van Rayontaxi Delft. Eén van onze ervaren en professionele chauffeurs brengt u snel naar het opgegeven adres terwijl u ontspannen van de rit kunt genieten.

Lees meer...

Wanneer u een taxi in Delft nodig heeft, dan kunt u direct contact opnemen met Rayontaxi. Wij staan voor u klaar met een zeer complete taxiservice, in Delft en in de omgeving. Heeft u bijvoorbeeld een taxi in Den Hoorn nodig, in Pijnacker of in Nootdorp? Ook dan kunt u een beroep doen op onze service. Rayontaxi staat voor u klaar met een vriendelijke, luxe en comfortabele service waar u altijd op kunt rekenen. 

Lees meer...

Als u op zoek bent naar een taxibedrijf dat vervoer kan regelen in en rondom Delft dan bent u bij Rayontaxi aan het juiste adres. De stad Delft ligt in Zuid-Holland. Ook in de omliggende plaatsen Delfgauw, Haaglanden, Den Haag, Rotterdam, Ypenburg, Rijswijk, Den Hoorn, Leidschenveen, Nootdorp en Pijnacker kunt u gebruik maken van de service van Rayontaxi.

Lees meer...

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.